CEO ŽIVOT ČEZNE DA OBUČE UNIFORMU I GLUMI MALOG ZELENSKOG NA BALKANU Vučić poručio Kurtiju: Jedini želi rat, neće mu se ostvariti

Милица Шкорић
Milica Škorić

05. 07. 2024. u 13:34

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se danas u svom obraćanju medijima osvrnuo na izjave lažnog premijera Aljbina Kurtija u "Njujork Tajmsu" koji je rekao da je Srbija ta koja želi da izazove sukobe, s obzirom na naoružavanje naše vojske i dobre odnose sa Rusijom.

ЦЕО ЖИВОТ ЧЕЗНЕ ДА ОБУЧЕ УНИФОРМУ И ГЛУМИ МАЛОГ ЗЕЛЕНСКОГ НА БАЛКАНУ Вучић поручио Куртију: Једини жели рат, неће му се остварити

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu/D. Milovanović/Jutjub/Around The World 4K

- Da li se mi naoružavamo, pa da, malo više nego što bi on voleo, mnogo manje nego što bih ja voleo, kao što njih naoružavaju od Turaka, preko Nemaca, Amerikanaca. Te njegove besmislice ko želi rat, on jedini želi rat, pošto ceo život čezne da obuče uniformu i glumi na Balkanu malog Zelenskog, neće mu se to ostvariti, pošto je Ukrajina međunarodno priznata teritorija, oni nisu. Moji snovi su uspešna ekonomski napredna Srbija, najrazvijenija u ovom delu Evrope, naši snovi se toliko razlikuju.

Predsednik je ponovio da će Srbija nastaviti sa naoružavanjem svoje vojske i dodao da nam dobro ide, što ga čini veoma ponosnim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARGO ROBI JE TRUDNA: Glumica čeka prvo dete sa poznatim producentom