GDE JE DOBRICA TAKO PREPLANUO? Mreže se usijale - u ovo svi gledaju!

Novosti online

29. 05. 2024. u 10:32

PREPLANULI ten Dobrice Veselinovića koji je predstavio juče tokom gostovanja na RTS-u usijao je društvene mreže.

ГДЕ ЈЕ ДОБРИЦА ТАКО ПРЕПЛАНУО? Мреже се усијале - у ово сви гледају!

Foto: Printskrin

Sudeći po objavama na mrežama, mnogi mu zameraju što je u finišu kampanje, kako smatraju, bio na odmoru, gde je i dobio bronzanu boju.

- Političar ne sme da dobije brončani ten tokom kampanje! Ima li ikog normalnog da durdubake posavetuje oko elementarnih stvari? - zapitao je jedan korisnik društvene mreže "Iks" uz fotografiju preplanulog Veselinovića.

Međutim, pristalice koalicije Biram borbu svim silama se trude da opravdaju Veselinovića, koji je kandidat te koalicije za gradonačelnika Beograda, navodeći da je preplanuli ten dobio upravo tokom kampanje od stajanja na štandovima i deljenja flajera po suncu.

- Druže, od stajanja na štandovima i đeljenja flajera po suncu svi smo “dobili boju”, ali zbog ove tvoje dobronamerne opaske javiću centralnom izbornom štabu da za naredne izbore nabave sunblock zaštitu sa zaštitnim faktorom 50 za sve nas aktiviste - odgovorio je na opasku jedan od Veselinovićevih saboraca.

Međutim, jedna korisnica društvene mreže "Iks" preplanuli ten opravdava i puderom i rasvetom u studiju.

- Pa u kampanji je, na ulici, na suncu... plus puder u šminkeraju. Dosta doprinosi i rasveta. Ajde sve, ali i da mu boju tena procenjujete, malo je preterano.

Međutim, odgovori na ovu konstataciju, kad je reč o puderu, su urnebesni.

I dok se jedan od korisnika na društvenoj mreži "Iks" pita: "Nije valjda ponestalo svetlijeg pudera", drugi navodi: "To su ga "namerno" na RTS udesili".

(Alo)

BONUS VIDEO: KAKVA NEZNALICA! Savo Manojlović se na RTS-u izblamirao za sve Rokfelerove pare

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD