PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Republike Francuske Emanuela Makrona u kojoj se izražava podrška evropskom putu Srbije i izražava uverenje da će Srbija zajedno sa EU i zemljama Zapadnog Balkana raditi na obnovi mira u Evropi.

Bg Dex 1970

11.04.2022. 17:43

Makron se sada tek setio da čestita. Nekako mi se čini da se pojedini lideri EU na suptilan način dodvoravaju Vučiću i pokušavaju da ga uvuku u njihov čamac. Čamac koji polako tone i raspada se. Cene osnovnih životnih namirnica u zemljama EU su otišle u nebo i imaju dalju tendenciju rasta, a pri tom i količinski nema dovoljno ni hrane, ni goriva. Hvala, ali ne bih u takav čamac. Živela Srbija!

Mapko

11.04.2022. 20:29

Ja kao francuski gradjanin, mi se gadi ova degutantna licnost od ilegetimnog predsednika Francuske. Covek je vrsio represiju nad zutim prslucima, preko 10 ubijenih, covek je vrsio nasilje nad Francuzima koji nisu zeleli da se vakcinisu, covek je nazvao ne-vakcinisanih da su neodgovorni a po njemu, licno je rekao, da neodgovorni ljudi nemaju pravo na gradjansko pravo. Zamislite, pa Makron je po ideologiji ono sto je Djilas za Srbiju. A protiv Makrona se vodi sudski postupak, zbog kradje pare, zbog ne placanja poreza, zbog offshore racuni, zbog uplate privatnoj advokatskoj firmi "McKinsey" preko miliardu ipo evra, sumnjivu prodaju "Alstom" firmu amerikancima te 2014 godine, svaki dan nova afera. Francuski predsednik je lopov i siledzija kao njegovi drugari iz srbijanske opozicije. Naravno sudstvo, koji nije nezavisan i koji namerno radi svoj posao, tek ce posle izbore da pocne sudski proces a i mozda tek za par godina. Sto se tice kupovine zapadne vojne tehnike, to se naziva pod terminom "mito" da bi vas drzava ostavila na miru na politickom nivou. Znate Svedska prodaje svoj novi Gripen, ratni avion, puno nize no "Rafal" od Dassaut Firme