MILAN ĐURICA OPET POGODIO: "Obistinile su se moje tvrdnje"

TIP redakcija

10. 09. 2024. u 11:20 >> 02:41

"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

МИЛАН ЂУРИЦА ОПЕТ ПОГОДИО: Обистиниле су се моје тврдње

FOTO: Arhiva novosti

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Na voditeljskoj poziciji je Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U najnovijoj epizodi, legenda sportskog klađenja komentarisao je nastupe Crvene zvezde i Partizana u kvalifikacijama za evropska takmičenja, gde su prošli kako je on i prognozirao, ali i o mogućim nameštanjima utakmica širom Evrope i još nekim stvarima...

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tik-toku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Oborio još jedan rekord Rodžera Federera, evo i koji