OBRAČUN SVETSKIH I OLIMPIJSKIH ŠAMPIONA: Biće veoma neizvesno u Otavi

V.M.

05. 06. 2024. u 13:02

DERBI današnjeg programa odbojkaške Lige nacija za muškarce odigraće Italija i Francuska, koje se sastaju dva sata posle ponoći u ''TD plejs areni''.

ОБРАЧУН СВЕТСКИХ И ОЛИМПИЈСКИХ ШАМПИОНА: Биће веома неизвесно у Отави

Foto Profimedia

Ovo je obračun timova koji poslednjih nekoliko godina uz Poljsku vode glavnu reč u svetu odbojke. Francuzi su aktuelni olimpijske šampioni i orni su da odbrane titulu pred svojim navijačima u Parizu, dok su mlađani Italijani trenutni svetski šampioni, kao i evropski viceprvaci, što dovoljno govori o renomeu večerašnjih rivala.

Obe selekcije su ozbiljno shvatile Ligu nacija koju igraju u najjačim sastavima, a nakon prve nedelje Francuzi imaju skor 3-1, dok su ''azuri'' perfektni i ostvarili su četiri pobede na isto toliko odigranih utakmica.

Poslednji međusobni dueli imali su u polufinalu prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva kada su Italijani su ubedljivo slavili sa 3:0, mada vredi napomenuti da Ngapet tada nije bio fizički spreman, što je veliki minus za ''trikolore'', ali to večeras neće biti slučaj i verujemo da ćemo gledati dosta ujednačeniji meč.

NAŠ TIP: +181,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru