PROSINEČKI U PROBLEMU: Crna Gora je oborila negativan rekord i sada je u slobodnom padu

O. M.

14. 10. 2024. u 13:19

VELS dočekuje Crnu Goru u okviru četvrtog kola grupe B4 Lige nacija u ponedeljak, od 20.45, na Gradskom stadionu u Kardifu.

ПРОСИНЕЧКИ У ПРОБЛЕМУ: Црна Гора је оборила негативан рекорд и сада је у слободном паду

FOTO: Profimedia

"Zmajevi" su u prethodnoj rundi prokockali vođstvo od 2:0 protiv Islanda i na kraju je bilo 2:2, dok je Crna Gora izgubila s minimalnim rezultatom od Turske.

Taj poraz bio je peti uzastopni za izabranike Roberta Prosinečkog, čime je oboren negativni rekord, naime, Crna Gora nikada pre toga nije vezala pet poraza od razdruženja sa Srbijom.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Vels ima pet bodova, jedan manje od lidera Turske, dok su "hrabri sokoli" na poslednjem mestu i uz Finsku su jedina reprezentacija iz grupe B bez ijednog osvojenog boda.

Crnogorci su vezali pet poraza u gostima, a poslednji put kada su putovali na Ostrvo proveli su se kao bosi po trnju jer ih je Engleska porazila sa čak 7:0.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Poslednju pobedu u takmičarskom meču ostvarili su pre skoro godinu dana kada su savladali Litvaniju u kvalifikacijama za Euro.

Najboljem strelcu u istoriji ove reprezentacije Stevanu Jovetiću nedostaje još pet utakmica da postane i igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...