"ZVEZDIN MESI" DEBITUJE ZA SRBIJU: Piksi pruža šansu supertalentovanom fudbaleru koji bi mogao biti ključ pobede nad Švajcarskom

V.M.

12. 10. 2024. u 07:20

FUDBALSKA reprezentacija Srbije će večeras tražiti svoju prvu pobedu u Ligi nacija kada od 20.45 na "Stadionu Dubočica" u Leskovcu bude ugostila tradicionalno nepovoljnog rivala, Švajcarsku.

ЗВЕЗДИН МЕСИ ДЕБИТУЈЕ ЗА СРБИЈУ: Пикси пружа шансу суперталентованом фудбалеру који би могао бити кључ победе над Швајцарском

FOTO: FSS

Srbija ove godine po prvi put igra u diviziji A Lige nacija, ostvaren je veliki uspeh plasmanom u nju, međutim nastupi na prve dve utakmice nisu bili na zadovoljavajućem nivou.

"Orlovi" su protiv Španije odigrali hrabro na "Marakani", uspeli su da osvoje bod (0:0) što je podiglo elan u ekipi, međutim isti je drastično spušten posle veoma lošeg izdanja protiv Danaca koji su nas rutinski pobedili rezultatom 2:0.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Iz priloženog se vidi da izabranike Draga Piksija Stojkovića muče iste muke kao i na Euru (na kojem smo takmičenje završili u grupoj fazi), a primarno se misli na postizanje golova.

Na Evropskom prvenstvu Srbija je postigla jedan gol i to posle kornera protiv Slovenije, dok na prve dve utakmice u Ligi nacija nije nijednom zatresla mrežu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Doduše, "orlovi" su bili bez Mitrovića i Vlahovića na mečevima sa Španijom, odnosno Danskom. Sada je situacija nešto bolja pošto se popularni Mitrogol vratio u reprezentaciju i ponovo je na raspolaganju selektoru Stojkoviću, dok to nije slučaj sa Vlahovićem koji je izostavljen.

Nadamo se da će Mitrović formu iz klupskog fudbala preneti i na reprezentativni, pošto je postigao deset golova na uvodnih šest utakmica saudijske Profesional lige, a dodatni motiv biće mu to što će imati traku oko ruke jer je odlučeno da on bude igrač koji će zameniti Tadića na poziciji kapitena Srbije.

Takođe, fudbaler koji bi mogao pomoći "orlovima" da konačno zatresu mrežu je supertalentovani Andrija Maksimović čiji se rapidan rast u svetu fudbala nastavlja. "Srpski Mesi" je debitovao za Crvenom zvezdu na večitom derbiju protiv Partizana, oduševio je i nastavio je sa dobrim igrama kao ona koju je pružio protiv Intera u Ligi šampiona i selektor Stojković je izjavio da je prosto morao da ga pozove zbog fubdala koji igra i da će debitovati na današnjem meču za Srbiju, zaslužio je to po njegovim rečima, i samo još nije odlučio da li će zaigrati od prvog minuta ili će ući sa klupe.

Rival našoj reprezentaciji biće dobro poznato lice, selekcija Švajcarske koja nam je u skorijoj istoriji nanela neke od najbolnijih poraza "orlovima".

Ove reprezentacije su bile delovi istih grupa na protekla dva Svetska prvenstva, vodili su velike bitke za plasman dalje, a u oba navrata bolja je bila selekcija Švajcarske.

Večerašnji gosti su nas prvo u Rusiji pobedili sa 2:1, dok su u Kataru ponovo bili bolji (3:2), a zanimljivo je da je Srbija oba puta dolazila do prednosti, međutim nije uspevala da je sačuva i napuštala je teren pognute glave.

Ipak, "sajdžije" su ovogodišnju Ligu nacija otvorili lošije od Srbije, poražene su na uvodvna dva meča od Španije i Danske i imaju veoma lošu gol-razliku (1:6), tako da večeras možda konačno bude "treća sreća" za našu reprezentaciju.

Još jedan podatak koji ide na ruke "orlovima" je činjenica da Švajcarci nikada u svojoj istoriji nisu sačuvali mrežu na gostujućim utakmicama Lige nacija, tako da je ovo idealna prilika da Srbija postigne gol, a mi tipujemo da će to učiniti već u prvom poluvremenu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: D p.p. 1+ (kvota 2,25)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako izabrati kvalitetan probiotik?