MARKO BAČANIN: Inter izabrao prečicu do Evrope

Ž. U.

13. 09. 2024. u 10:19

Fudbaler Hake, o prvim mečevima plej-ofa Finske 1

МАРКО БАЧАНИН: Интер изабрао пречицу до Европе

MARKO BAČANIN

FINSKA 1

PETAK,

INTER – EKENAS 1

SUBOTA,

HELSINKI – SEINAJOKI X

Oulu – Lahti 0-2

Kups – VPS 1

NEDELjA,

Gnistan – Mariehamn 3+

Inter je kalkulisao u regularnom delu prvenstva i namerno izabrao da ide u plej-aut, gde je lider i najkvalitetnija ekipa. Razlog za to je činjenica da će prvoplasirani iz ove grupe u baraž za izlazak na evropsku scenu, i klub je procenio da će cilj lakše ispuniti na ovaj način, kroz susrete sa slabijim timovima. Inter je prava domaćinska ekipa, u prvom kolu mu je na udaru mu je Ekenas, koji neće moći da izdrži nalete favorita.

Iz grupe za titulu, izdvajam iks u meču između Helsinkija i Seinajokija. Aktuelni prvak je veoma oslabljen zbog kartona, to bi trebalo da iskoriste gosti i odnesu bod.

FINSKA 2

KTP – Japs 1

Kapa – Mikeli 3+

PK 35 – SALPA 1-1

SJK Akad. - Jaro X

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izgubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)