MILOŠ RAJIČIĆ: Remi na „Marakani“!

Ž. U.

19. 07. 2024. u 08:55

NAŠ saradnik iz Novog Sada analizira startne mečeve prvenstava Srbije i Slovenije

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Реми на „Маракани“!

Foto: Printskrin/Arena sport

SRBIJA

TEKSTILAC - VOJVODINA 2

Vojvodina ima na startu šampionata teško gostovanje u Bačkoj Palanci gde će Tekstilac biti domaćin. Očekujem tvrdu pobedu Vojvodine protiv nezgodne ekipe iz Odžaka. Vojvodina ima ambicije da osvoji Kup i u prvenstvu da bude konkurentna Zvezdi i Partizanu u borbi za titulu. Tekstilac će mnogima biti tvrd orah u ligi.

NAPREDAK - PARTIZAN 2

Napredak je zbog renoviranja svog stadiona domaćin Partizanu u Humskoj. Biće to rutinska pobeda crno-belih.

C. ZVEZDA - JEDINSTVO X

Ovo će da bude po meni iznenađenje kola. Mislim da će zatvorenom igrom Jedinstvo uspeti da odnese bod za Ub. Očekuje se preko 20.000 gledalaca na otvaranju sezone. Crveno-beli imaju jako dobru strategiju i puno talentovanih igrača, od čega će imati koristi naš fudbal. Dolazak Lazara Jovanovića iz Vojvodine je pun pogodak i velika investicija.

MLADOST - OFK BEOGRAD X

Zanimljiva utakmica koja se igra u Užicu. Nerešen ishod u ovom meču moj je tip.

RADNIČKI KG - ŽELEZNIČAR 1

Radnički bi trebalo da pobedi neugodne Pančevce na startu sezone u Leskovcu.

ČUKARIČKI - RADNIČKI NIŠ 1

Čukarički mi je u ovom meču favorit i opredelio bih se za jedinicu. Radničkom će trebati dosta vremena da dođe do pobeda i bodova.

NOVI PAZAR - SPARTAK 2

Novom Pazaru je veliki hendikep nova ekipa i trener početnik. Još kada se na to doda da će se igrati bez publike, Subotičani imaju lepu priliku da osvoje sva tri boda.

TSC - IMT 1

Verujem u pobedu domaće ekipe na debiju Deana Klafurića, stručnjaka koji bi trebalo da bude osveženje u našem fudbalu.

SLOVENIJA

OLIMPIJA - PRIMORJE 1

Olimpija sa novim trenerom Viktorom Sančezom trebalo bi da pobedi povratnika u elitu, ekipu Primorja, koja ima dobru reputaciju u Sloveniji i vernu publiku kada bude bila domaćin u Ajdovščini.

MURA - LENDAVA X

Ovo je derbi regije gde očekujem puno naboja i varnica. Početak je sezone i ovde mi miriše na remi. Lendava je izuzetno motivisana u novoj sezoni posle povratka u Prvu ligu.

MARIBOR - DOMŽALE X

Maribor je preopterećen Evropom i mislim da će ovde doći do remija. Po meni će Maribor ove sezone u prvenstvu biti šampion. Ante Šimundža je odličan stručnjak čije ekipe sporije ulaze u rezultatsku formu na startu takmičenja. Sa Murom je uspeo da bude šampion Slovenije, što govori o tome kakav je trener.

CELjE - BRAVO 1

Celjani imaju najveći budžet, ali po mom mišljenju nemaju trenera sa pobedničkim mentalitetom koji je u stanju da dovede ekipu do nove titule. Trebalo bi da dobiju ekipu Brava.

RADOMLjE - KOPER 2

Radomljani su ostali u ligi sticajem okolnosti zbog gubitka licence Rogaške koja je osvojila Kup Slovenije. U slovenačkom fudbalu vlada red i zbog toga su ispred nas po organizaciji takmičenja. Koprani su kvalitetniji i trebalo bi to da potvrde u Domžalama.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEPRAVEDNO! Vladimir Putin ne može da veruje da se ovo događa