ALKARAZ RASKRINKAO SINERA PRED CELIM SVETOM! Italijan "sahranjen", a Novak Đoković se smeje

Novosti online

28. 10. 2024. u 20:44

Novak Đoković možda nije trenutno na prvom mestu ATP liste, tu poziciju zauzima Janik Siner, ali su i njih dvojica, a i Karlos Alkaraz - ovih dana centru pažnje. "Krivicom" pomenutog Italijana, a onda i Španca.

АЛКАРАЗ РАСКРИНКАО СИНЕРА ПРЕД ЦЕЛИМ СВЕТОМ! Италијан сахрањен, а Новак Ђоковић се смеје

FOTO: Tanjug/AP

Najpre jedan mali podsetnik.

Nedavno je Saudijska Arabija bila domaćin revijalnog turnira "Slem šestorice kraljeva" u kojoj se za učešće dobijalo milion i po dolara, a pobedniku je pripadalo čak šest miliona "zelenih novčanica". Nagradni fond - kakav tenis ne pamti.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

To nadmetanje u Rijadu, u kome je Nole u polufinalu izgubio od Sinera, a onda u meču za treće mesto pobedio Rafaela Nadala, iznedrilo je i zanimljive reakcije samih aktera.

Recimo, Italijan je poručio da uopšte nije išao na taj turnir zbog novca (zbog čega mu se teniski veteran iz Švajcarske, Stan Vavrinka, javno smejao, pa danas obrisao taj komentar), a onda je o svemu upitan Alkaraz.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

I, taj njegov razgovor sa novinarom na pariskom mastersu izgledao je ovako:

Novinar:

"Karlose, Janik Siner  je u intervjuu prošle nedelje rekao da nije otišao na Slem šestorice kraljeva zbog novca, već da su njegovi motivi bili drugačiji. Šta je bila tvoja motivacija kada si prošle nedelje otišli ​​u Saudijsku Arabiju?"

Karlos Alkaraz:

"Pa, mislim, ako kažem da sam otišao tamo samo iz zabave ili da se igram i zaboravim na pare, lagaću vas. To je očigledno... mislim, svako radi i za to (novac). Znate i sami, takav je život. Mislim, volim ja da igram tenis... i, veći deo vremena ne razmišljam o novcu. Igram samo iz ljubavi ili iz zabave. Ali čovek mora da bude realan. Moraš da razmišljaš i  o tome što želiš da zaradiš novac, prosto je. I... to je to. U Arabiji je bila najveća novčana nagrada ikada, u istoriji tenisa, tako da je to bila dobra motivacija, barem za mene",  istakao je momak kog u domovini zovu "Karlitos", a koji je od Sinera izgubio finale revijanog turnira u Saudijskoj Arabiji.

Karlos Alkaraz / FOTO: Tanjug/AP

A Novak Đoković, za to vreme...

I, dok se Sineru svet smeje zbog njegovog objašnjenje otkud u Rijadu, a aplaudira mladom Špancu na iskrenosti - Nole uživa.

Tačnije, smeška se na Maldivima, gde provodi dane odmora:

Anketa "Novosti"

A šta vi mislite, da li su teniseri išli u Rijad zato što... vole tenis, ili zato što je u pitanju najveća novčana nagrada koja se deli u tenisu, kao što je to priznao španski as?

Anketa

Teniseri su išli na Slem šestorice kraljeva jer...

Ako vas zanimaju i Janik Siner, i Karlos Alkaraz i, naravno, Novak Đoković, ali i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAMAD MEĐEDOVIĆ KAO BRZI VOZ: Počistio protivnika za 46 minuta