OFK BEOGRAD SE OZBILJNO POJAČAO: "Romantičari" će imati šta da kažu u Superligi Srbije ove sezone

Novosti online

09. 07. 2024. u 11:18

DANAS ćemo od 16 časova gledati prijateljski meč između Himkija i OFK Beograda (16.00).

ОФК БЕОГРАД СЕ ОЗБИЉНО ПОЈАЧАО: Романтичари ће имати шта да кажу у Суперлиги Србије ове сезоне

Foto: N. Paraušić

OFK Beograd se nakon dugog niza godina i tavorenja u nižim razredima srpskog fudbala vraća u Superligu Srbije i planira da dugo ostanje u njoj jer radi punom parom za vreme prelaznog roka.

U tome im dosta pomaže Crvena zvezda koja im je prosledila veliki broj mladih, talentovanih fudbalera, a spisak predvode braća Mituljikić. Takođe, veliki broj igrača "crveno-belih" je nakon isteka ugovora pojačalo OFK Beograd, a možda najzvučnije ime je centafor Kahvić koji je prošle godine u prvom delu sezone nosio dres "romantičara" i dao devet golova na deset odigranih utakmica.

Da ozbiljno shvataju povratak u elitu vidi se i po pripremama koje su baš rano započeli i već su odigrali pet prijateljskih utakmica do sada.

Pobedili su Dečić (1:0) i Užice (8:1), a uz to su remizirali sa Mornarom (0:0) i izgubili od CSKA (0:4) i Dinama Moskve (0:2).

Danas će imati još jednog ozbiljnog rivala u vidu Himkija koji se takođe vratio u elitu, osvojio je drugu ligu Rusije i ponovo će zaigrati u najvišem rangu.

Odlično je započeo pripreme i savladao je SKA (4:1), odnosno Arsenal Tulu (4:1), a pored toga je remizirao sa Velesom iz Moskve (0:0).

NAŠ TIP: GG (kvota 1,82)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMAH REŠITE TO Vučiću prišao meštanin Donje Trešnjice, predsednik munjevito reagovao (FOTO)