VEOMA ZANIMLJIV GRADSKI DERBI: Da li je došlo vreme da ''crveno-beli'' prekinu post dug 15 mečeva?

V.M.

22. 06. 2024. u 08:00

DANAS ćemo od 22.30 na ''Arena do Gremiju'' gledati gradski derbi između Gremija i Internasionala koji se sastaju u 11. kolu brazilske Serije A.

ВЕОМА ЗАНИМЉИВ ГРАДСКИ ДЕРБИ: Да ли је дошло време да црвено-бели прекину пост дуг 15 мечева?

Foto: Profimedia

Nakon solidnog otvaranja kampanje i pobede na dve od tri uvodne utakmice, fudbaleri Gremija su upali u katastrofalnu formu i doživeli su pet uzastopnih poraza.

Prečesto su pravili ''jeftine'' greške na tim utakmicama i to ih je koštalo bodova i to se najbolje vidi u činjenici da su četiri od tih pet mečeva izgubili sa samo jednim golom razlike.

Sa samo šest osvojenih bodova ne čudi što se nalaze u zoni ispadanja na pretposlednjem mestu, a blago samopouzdanje, ako je to uopšte moguće, na današnjem meču daće im činjenica da su jedine dve pobede ostvarili upravo na svom terenu ove sezone.

Takođe, ono što  je zanimljivo je to da istorijski igraju fenomenalno protiv Interansionala kada je u pitanju Serija A. Nisu izgubili ovaj gradski derbi 15 puta zaredom u domaćem prvenstvu, ali to nije slučaj u ostalim takmičenjima i primera radi u feburaru ove godine u lokalnom prvenstvu Internasional je slavio sa 3:2.

Sa druge strane, Internasional igra bolje od ''trikolora'', ali i on kuburi sa formom. Nikako da uhvati zalet i na poslednjih pet ligaških mečeva ostvario je dve pobede uz isto toliko remija i porazom od Vitorije.

Gosti igraju promenljivo na strani ove sezone, na četiri utakmice upisali su po dva trijumfa i poraza, bez i jednog remija.

Sredinom nedelje savladali su Koritnijans sa 1:0, tako da u boljem ritmu dočekuju ovaj gradski derbi i možda je konačno došlo vreme da upišu pobedu nad Gremijom.

Ono što se ističe kod Internasionala je to da igra veoma tvrde utakmice, postigao je samo sedam i primio pet golova na osam odigranih mečeva, tako da njegovi susreti broje tačno 1.5 golova u proseku.

Često se kaže u derbijima statistika nije bitna, ali mi ne verujemo da će to večeras biti slučaj i tipujemo duplu šansu na goste uz malo golova.

Klikni na link za NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,76)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO