FRIZURE ZA ĐAČKU RADOST: Kreativna radionica u donjomutničkoj školi (FOTO)

Z. R.

11. 10. 2024. u 14:30

UĆI u školu sa jednom, a izaći sa drugom frizurom – baš to se desilo većem broju učenika OŠ „Branko Krsmanović“ u Donjoj Mutnici, pa su iz tamošnje fiskulturne sale izašli „sveže“ ošišani, sa kikicama, punđom i sa gelom u kosi.

ФРИЗУРЕ ЗА ЂАЧКУ РАДОСТ: Креативна радионица у доњомутничкој школи (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/OŠ "Branko Krsmanović" Donja Mutnica

Deca su se rado odazvala radionici „Mali frizeri“ koju je škola organizovala uz podršku učenika Tehnološke škole sa ovog smera, a sve u cilju razvoja kreativnosti i podizanja dobrog raspoloženja u okviru još jednog događaja posvećenog Danu ove obrazovne ustanove.

Najtalentovaniji mladi „frizeri“ i njihovi modeli dobili su nagrade, budući da je radionica bila takmičarskog karaktera.

A sudeći prema zainteresovanosti učenika, postoji šansa da ovaj događaj ubuduće postane sastavni sadržaj svih narednih obeležavanja rođendana donjomutničke škole, jedne od najstarijih u srednjem Pomoravlju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

BESPLATNA APLIKACIJA ZNAM MAJSTORA JE TU! Revolucionarno rešenje za sve vrste popravki