NOVI AUTO ZA OBUKU ĐAKA: Donacija lokalne samouprave ESTŠ „Nikola Tesla“ u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

24. 09. 2024. u 10:42

Zahvaljujući donaciji lokalne samouprave od dva miliona dinara opredeljenih iz gradskog budžeta, Elektro-saobraćajno tehnička škola (ESTŠ) „Nikola Tesla“ u Kraljevu dobila je novi automobil „hjundai“ za sprovođenje praktične nastave.

НОВИ АУТО ЗА ОБУКУ ЂАКА: Донација локалне самоуправе ЕСТШ „Никола Тесла“ у Краљеву

G.Šljivić

Ovaj savremeni automobl opremljen duplim komandama namenjen je za obuku đaka ove škole koji pohaćaju smer vozač motornih vozila i tehničar drumskog saobraćaja.

G.Šljivić

 

- Novi auto stigao je u pravom trenutku s obzirom da nam je jedan otpisan pred kraj prethodne školske godine jer bi njegova popravka koštala više od vrednosti samog vozila. Sada smo se u potpunosti obezbedili za sprovođenje praktične nastave na saobraćajnom smeru – kaže Branislav Mićović, direktor ESTŠ „Nikola Tesla“ zahvaljujući u ime đaka i nastavnika lokalnoj samoupravi na podršci.

On je ovom prilikom istakao da je za održavanje nivoa kvaliteta nastave u tehničkim školama, neophodna redovna nabavka opreme kao što su elektrika, računari, energetska oprema, transforamtori, a na saobraćajnom smeru su to najčešće vozila, garaže i dizalice.

G.Šljivić

 

- Važno je da škole znaju prioritete i da u saradnji sa Gradom realizuju svoje projekte u cilju još kvalitetnije nastave – poručila je Bojana Marinković, rukovodilac ovdašnje Školske uprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije