OBRADOVALI ŠKOLARCE U SVRATIŠTU: Udruženje građana "Novi Sad" prikupilo školski pribor, odeću, obuću i igračke

Lj.P.

16. 09. 2024. u 12:45

Volonteri Udruženja građana "Novi Sad", obradovali su školskim priborom korisnike Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu. Pored pribora, urtučili su im odeću, obuću i igračke.

ОБРАДОВАЛИ ШКОЛАРЦЕ У СВРАТИШТУ:  Удружење грађана Нови Сад прикупило школски прибор, одећу, обућу и играчке

FOTO: Udruženje građana Novi Sad

FOTO: Udruženje građana Novi Sad

Donacija je rezultat akcije „Školski pribor za svako dete“, koja je pokrenuta krajem avgusta, a prema rečima Rade Mitrović, predstavnice Udruženja građana "Novi Sad", veoma su zadovoljni odzivom građana i društveno odgovornih kompanija.

FOTO: Udruženje građana Novi Sad

- U saradnji sa ljudima velikog srca, građanima Novog Sada  prikupili smo 300 poklona u vidu osnovnog školskog pribora za decu iz Svratišta za decu i mlade. To su olovke, sveske, bojice, flomasteri, blokovi, rančevi i sve ostalo što je potrebno za školu. Pored toga, organizovali smo i tradicionalno prikupljanje odeće, obuće i igračaka za naše drugare – rekla je mlada volonterka.

FOTO: Udruženje građana Novi Sad

Svratište za decu i mlade je otvoreno pre četrnaest godina u okviru nevladinog sektora, da bi nakon pet godina rada postalo deo Programa unapređenja socijalne zaštite Grada Novog Sada i samim tim deo gradskog Centra za socijalni rad.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju