SKANDAL NAD SKANDALIMA! VTA ukrao titulu Olgi Danilović, besni navijači morali da reaguju (FOTO)

Novosti online

26. 10. 2024. u 09:59

NAJBOLjA teniserka Srbije Ogla Danilović u subotu je igra u polufinalu VTA turnira u Guangdžou, a jedan detalj pred meč naljutio je navijače Danilovićeve.

СКАНДАЛ НАД СКАНДАЛИМА! ВТА украо титулу Олги Даниловић, бесни навијачи морали да реагују (ФОТО)

Foto: Goran Čvorović

Eventualnom pobedom nad najboljom dublašicom sveta Katerinom Sinijakovom Olga bi dodatno popravila plasman na WTA listi, sam ulazak u polufinale prestižnog turnira joj je jedan od najvećih uspeha u karijeri.

VTA je pokazala elementarno neznanje. Predstavivši polufinale kao najveći uspeh Olge Danilović, iako je daleko od istine. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Na zvaničnim glasilima VTA pojavila se informacija da je Olga Danilović prvi put u polufinalu nekog turnira pod njenim okriljem. 

Pobunili su se navijači srpske teniserke, pa je organizator teniskih turnira u ženskoj konkurenciji morao da ispravi prvobitnu verziju - ovo je Olgino prvo polufinale WTA turnira koji se igraju na betonu!

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Najveći uspeh u karijeri Olge Danilović je osvojena titula na River kupu u Moskvi sada već davne 2018. godine, dok je 2022. godine igrala finale Lozane i tamo nije uspela da se domogne titule. 

Ta dva turnira igrana su na šljaci, pa će protiv Sinijakove Srpkinja imati priliku da se domogne prvog finala na tvrdoj podlozi.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVOSTI SAZNAJU: Ovaj srpski biznismen je prvi priskočio u pomoć Partizanu, uplatio pola miliona evra za spas crno-belih