LEPA SLIKA OBIŠLA SVET: Đoković i Alkaraz u društvu najmlađih navijača (VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2024. u 16:30

Najbolji teniser svih vremena i mladoi tenisera današnjice, Novak Đoković i Karlos Alkaraz odradili su zajednički trening na turniru "Slem šest kraljeva" u Rijadu.

ЛЕПА СЛИКА ОБИШЛА СВЕТ: Ђоковић и Алкараз у друштву најмлађих навијача  (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

U Polufinalnim mečevima, Novak Đoković je izgubio od italijanskog tenisera Janika Sinera sa 6:2, 6:7 (0), 6:4, a Alkaraz je u dva seta pobedio Rafaela Nadala 6:3, 6:3.

Dan kasnije su u Rijadu imali pauzu da se odmore i pripreme za finale i meč za treće mesto. Pauzu u Rijadu iskoristili da na najlepši mogući način, da zaigraju sa decom.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Novak Doković je putem svojih društvenih mreža podelio jedan od detalja sa treninga. Novak i Alkaraz igraju dubl protiv devojčica što je za decu predsatvljalo poseban doživljaj.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Đoković se sa devojčicama i pozdravljao, pa su se dobro zabavili svi zajedno.

Novaka Đokovića u subotu očekuje meč protiv Rafaela Nadala od 16.30 časova, dok mladi Karlos Alkaraz igra protiv Janika Sinera oko 18 časova.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi