NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju

Novosti online

18. 09. 2024. u 19:05

Teniska smena generacija uveliko je u toku, a jedini sposoban da ostane u trci sa mlađim snagama je Novak Đoković.

НЕ ЖЕЛИ ДА БУДЕ КАО ЂОКОВИЋ, ВЕЋ... Нова тениска нада има јасну визију

Foto: Profimedia

Srpski as odbija da se preda i povuče u zasluženu penziju, niže dobre rezultate iako je tokom aktuelne sezone imao problema sa povredom kolena, ali je na Olimpijskim igrama u Parizu svima pokazao ko je glavni.

Veruju stručnjaci da su Karlos Alkaraz i Janik Siner naslednici najboljeg tenisera svih vremena, a polako se ka najvišoj pozornici približava brazilski biser - Žoao Fonseka. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Profimedia

Momak iz Rija nedavno je osvojio svoj prvi trofej, igrao je četvrtfinale turnira u rodnom gradu i odlučio da se posveti profesionalnoj karijeri. Fonseka je u planu imao odlazak na koledž u Ameriku, ali je usled dobrih rezultata promenio odluku. 

- Gledam rivalstvo Alkarasa i Sinera i tu želim da budem. Želim da budem kao oni i želim da osvajam grend slemove. Federer mi je idol od malih nogu. Oduvek sam uživao gledajući njegove mečeve, njegov klasičan, lagan i elegantan stil. Voleo bih da mi ispriča svoje priče, kako bi znao šta da radim u najtežim trenucima - rekao je Fonseka, a potom nastavio. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- On je veoma talentovan, ali mnogi ljudi kažu da nije baš bio posvećen u mladosti. Voleo bih da to čujem od njega, jer bi on mogao da me nauči mnogo toga. Da mogu da razgovaram sa njim, pokušao bih najviše da izvučem iz njega. 

BONUS VIDEO "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S