ĐOKOVIĆ EMOTIVAN POSLE POBEDE U DEJVIS KUPU: Nole poslao jake poruke Krajinoviću i Lajoviću

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 09. 2024. u 22:15

NOVAK Đoković je zajedno sa saigračima iz reprezentacije Srbije doneo pobedu protiv Grčke u meču za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. On se oglasio na Instagramu i poslao jaku poruku svojim prijateljima, Filipu Krajinović i Dušanu Lajoviću.

ЂОКОВИЋ ЕМОТИВАН ПОСЛЕ ПОБЕДЕ У ДЕЈВИС КУПУ: Ноле послао јаке поруке Крајиновићу и Лајовићу

FOTO: M. Vukadinović

Krajinović je ove nedelje imao zvaničan oproštaj od tenisa, dok je Duci zbog povrede morao da preda Demetrisu Azoidesu sredinom drugog seta.

- Sjajan dan za Srbiju i ispraćaj našeg prijatelja Filipa Krajinovića. Takođe, molitve da se Duci oporavi što pre - napisao je Đoković na Instagramu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podsetimo, Srbija je pobedila Grčku sa 3:1. Trijmfe našoj selekciji doneli su u singlu Miomir Kecmanović i Novak Đoković, dok su Nole i Hamad Međedović slavili i u dublu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: Kakva muzika! Evo uz koju melodiju su Đoković i Međedović izašli na megdan protiv Grka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio