ĐOKOVIĆ JE MORAO JOŠ JEDNOM DA SE OGLASI: Otkrio gde mu je najlepše i poslao jaku poruku (FOTO)

Novosti online

15. 09. 2024. u 08:11

NAJBOLjI teniser svih vremena, Novak Đoković odigrao je meč u okviru Dejvis kupa za reprezentaciju Srbije, a veliki broj navijača podržao ga je u dvorani "Aleksandar Nikolić". Nole im se kasno uveče još jednom zahvalio na podršci.

ЂОКОВИЋ ЈЕ МОРАО ЈОШ ЈЕДНОМ ДА СЕ ОГЛАСИ: Открио где му је најлепше и послао јаку поруку (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Veliku podršku vratili su Miomir Kecmanović i Novak Đoković pobedama protiv Grčke, te sada jedna pobeda deli Srbiju od ostanka u Svetskoj grupi "I". 

- Kod kuće je najlepše. Hvala na podršci, napisao je Novak na društvenim mrežama.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Olimpijski šampion se posle svog meča sa Janisom Ksilasom odmah obratio okupljenima na tribinama.

- Ovo je hram tenisa ove nedelje, inače hram košarke. Hvala što ste nam ulepšali dan i doneli sreću svima nama. Posebno bih se zahvalio roditeljima što su doveli decu. To je najlepši prizor za nas. Nadam se da će se sva deca i mladi ljudi inspirisati posle danas da uzmu reket u ruke i predstavljaju Srbiju. Još jednom, hvala. Srbija!, poručio je tada Đoković.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U nedelju od 13 časova prvo se igra dubl za koji su prijavljeni Hamad Međedović i Novak Đoković, odnosno Petros Cicipas i Demetris Azoides.

Nakon njih slede preostala dva singla, a prema rasporedu Đoković igra protiv Tanosa i Kecmanović se sastaje sa Ksilasom.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (1)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje