BRAVO, HAMADE! Međedović se plasirao u glavni žreb Ju-Es opena

Novosti online

23. 08. 2024. u 06:51

Teniser iz Srbije Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je u finalu kvalifikacija pobedio domaćeg igrača Nišeša Basavaredija posle tri seta 6:4, 6:7, 6:1.

БРАВО, ХАМАДЕ! Међедовић се пласирао у главни жреб Ју-Ес опена

Foto: Profimedia

Međedović je 137. na ATP listi, a 267. igrača sveta sa specijalnom pozivnicom organizatora savladao je posle dva časa i 27 minuta igre.

Novopazarac je bio u prilici da ranije završi meč, s obzirom na to da je imao set prednosti i vođstvo od 2:0 u drugom periodu, ali je kao i u prethodna dva kola kvalifikacija do trijumfa stigao posle tri seta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Otvoreno prvenstvo SAD počinje 26. avgusta i imaće nagradni fond od 75 miliona dolara. Titulu u muškom singlu u Njujorku braniće srpski teniser Novak Đoković, a u ženskoj konkurenciji Amerikanka Koko Gof.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi