"SAN JE IGRATI OVDE": Paolini presrećna posle pobede na Vimbldonu (VIDEO)

Novosti online

11. 07. 2024. u 18:24

Italijanska teniserka, Jasmin Paolini je nastavila da niže neverovatne rezultate. Ovog puta se plasirala u finale Vimbldona pobedivši Donu Vekić resultatom 2:1.

САН ЈЕ ИГРАТИ ОВДЕ: Паолини пресрећна после победе на Вимблдону (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Italijanska teniserka je prošla kroz rolerkoster tokom duela sa hrvatskom teniserkom, ali ništa bolje nisu prošli ni članovi porodice Paolini:

- Mislim da porodici nije lako da gleda meč poput ovog, rolerkoster emocija. Zahvalna sam ima što su ovde, oduvek su uz mene - rekla je Paolini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Paolini je trenutno jedna od igračica u najboljoj formi, ako ne i najboljoj, sa obzirom da je vezala finale Rolan Garosa i sada Vimbldona. U subotu će na Centralnom terenu imati priliku da podigne najvažniji pehar u svetu tenisa.

- Ovi poslednji meseci su ludi za mene, ne znam, samo se trudim da ostanem fokusirana na teren i da uživam, jer volim tenis. San je igrati ovde, toliko sam finala Vimbldona odgledala kao dete - rekla je Paolini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Uživala je u igri maksimalno, borila se poen za poen. To je prava igra,a li i velika podrška je bila i od publike i na tome sam zahvalna.

- Trudiš se da misliš šta treba da radiš na terenu iz poena u poen. Išla sam poen po peon, znate, nema mesta boljeg od ovog gde treba da se borite za svaki poen. Bilo je uživanje igrati pred vama. Za teniserku ne postoji mesto gde je veće uživanje igrati. Hvala što ste bili uz mene - rekla je Paolini. 

Paolini će u finalu igrati protiv pobednice duela između Barbore Krejčikove i Eline Ribakine.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMAH REŠITE TO Vučiću prišao meštanin Donje Trešnjice, predsednik munjevito reagovao (FOTO)