ĐOKOVIĆ RAZBIJA MALER PRED POLUFINALE: Ono što je protivnik uradio moglo bi skupo da ga košta

Novosti online

11. 07. 2024. u 13:36

Srpski teniser Novak Đoković igra protiv Lorenca Muzetija u borbi za finale Vimbldona.

ЂОКОВИЋ РАЗБИЈА МАЛЕР ПРЕД ПОЛУФИНАЛЕ: Оно што је противник урадио могло би скупо да га кошта

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković igraće u polufinalu Vimbldona pošto mu je Australijanac Aleks de Minor predao četvrtfinalni duel bez borbe. Đokovićev naredni protivnik u petak biće dobro poznato lice, italijanski teniser Lorenco Muzeti.

Lorenco Muzeti je u sredu proveo na terenu tri i po sata i uspeo da pobedi Tejlora Frica u pet setova, dok je Novak bio slobodan i mogao je da slavi deset godina braka sa suprugom Jelenom Đoković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, istorija je malko drugačija. Muzeti ne da je pomogao Novaku, nego je učinio (ne)mogućom misijom osvajanje Vimbldona ove godine. Naime, ovo je treći grend slem u njegovoj karijeri da je Đoković prošao dalje bez borbe, a na prethodna dva nije podizao pehar. Igrao je na oba finale, pa i to može biti dobar znak za meč sa Lorencom.

FOTO: Tanjug/AP

Naime, na Rolan Garosu 2011. godine Fabio Fonjini je predao meč Đokoviću bez borbe, pa je naš teniser takođe prošao u polufinale. Tamo ga je čekao Rodžer Federer od koga je izgubio sa 3:1 u setovima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ju-Es open 2016. godine je bio priča za sebe. Čeh Jirži Veseli nije izašao na megdan u drugom kolu, pa je Novak kao branilac trofeja otišao dalje. Ni sledeći meč Đoković nije odigrao do kraja, ali su bar počeli, da bi Mihail Južni položio reket pri rezultatu 4:2 za našeg tenisera u prvom setu.

A onda četvrtfinale i nova predaja na terenu. Žo Žilfred Conga je odustao kada je gubio sa 2:0 u setovima. Ovaj put Đoković je slavio u polufinalu protiv Gaela Monfisa, ali ga je u finalu zaustavio Stan Vavrinka.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period