ŠOK NA VIMBLDONU: Šampion pod znakom pitanje za Olimpijske igre

Novosti online

10. 07. 2024. u 11:17 >> 11:22

Nemački teniser Aleksandar Zverev rekao je da bi zbog bolova u kolenu mogao da propusti predstojeći ATP turnir u Hamburgu, što dovodi u sumnju i Olimpijske igre.

ШОК НА ВИМБЛДОНУ: Шампион под знаком питање за Олимпијске игре

Foto: Profimedia

Nemački teniser Aleksandar Zverev poražen je u osmini finala Vimbldona od Amerikanca Tejlora Frica s rezultatom 3:2, po setovima 4:6, 6:7 (4:7), 6:4, 7:6 (7:3), 6:3.

Zverev je na meču sa Fricom imao steznik na levom kolenu. A u meču sa Norijem je osetio velike probleme.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nije ništa opasno, ali je vrlo bolno. Nemam problema kada ne osećam bol. Morao bih da igram u Hamburgu za osam dana. To bi bila dobra provera pred Olimpijadu, igranje pred domaćom publikom, a i da se malo naviknem na šljaku pre Pariza. Moram da vidim još kako će se to sve odvijati - rekao je četvrti svetski teniser.

Foto: Profimedia

ATP turnir u Hamburgu igra se od 15. do 21. jula. Ovaj turnir trebalo bi da nemačkom teniseru bude poslednja provera uoči Olimpijskih igara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zverev je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2021. godine u Tokiju, a najavio je da će sigurno nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Saša je ponovo išao kod doktora. Izvadili su mu 40 mililitara tečnosti iz kolena. Nažalost, postoji sumnja da je nešto mnogo gore od onoga što smo mislili. Ide ponovo kod doktora u Monaku, pa ćemo tada znati više. Možda je kost samo otekla, a možda je čak i prelom u pitanju, ako je tako, Olimpijske igre su pod znakom pitanja - poručio je Miša Zverev, brat Aleksandra Zvereva.

Teniski turnir na Olimpijskim igrama u Parizu biće održan od 27. jula do četvrtog avgusta.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ČISTOG VAZDUHA ZA PLAVO NEBO: Put ka održivoj budućnosti kroz obnovljive izvore energije