"TO SAM JA, BORIM SE DO POSLEDNJE LOPTE": Alkaraz stigao do četvrtfinala Vimbldona (VIDEO)

Novosti online

07. 07. 2024. u 18:50

Branilac titule, Karlos Alkaraz prevazišao je zabrinjavajući pad sredinom meča i stigao do četvrtfinala Vimbldona pobedom protiv Francuza, Iga Ambera rezultatom 3:1, po setovima 6:3, 6:4, 1:6, 7:5

ТО САМ ЈА, БОРИМ СЕ ДО ПОСЛЕДЊЕ ЛОПТЕ: Алкараз стигао до четвртфинала Вимблдона (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Igra mladog Španca nije bila na momente na njegovom nivou, slabiji servis i neuobičajene 33 neiznuđene greške, malo je poljuljalo Alkaraza

- Igrati protiv levorukih tenisera uvek je teško, bez obzira na podlogu. Prvi put sam to doživeo  u Kvinsu, pa sam iz toga malo nešto naučio. Mislim da sam igrao na zaista visokom nivou, dosta sam hvatao lopte i po levoj strani. Trudio sam se da mnogo ne razmišljam o tome i samo sam igrao svoju igru - rekao je Alkaraz.

Ovaj 21-godišnjak, koji želi da postane šesti teniser koji bi uzastopno osvojio Otvoreno prvenstvo Francuske i Vimbldon,  borio se za svaki poen na meču, spasio četiri brejk lopte u petom gemu druga. 

Foto: Profimedia

- Pokušavam da se borim za svaku loptu i poen, nije bitno na kojoj sam strani. Dajem šansu da ostanem živ u poenu. Bez obzira da li je važan poen, set lopta. To sam ja borim se do poslednje lopte, nekada tako dobar poen osvojim, nekada izgubim, ali bitno je da se borim - rekao je Alkaraz.

Karlos Alkaraz boriće se protiv boljeg iz meča Tomija Pola i Roberta Bautista Aguta

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici