ĐOKOVIĆ IZNENADIO PROSLAVOM: Nole je otkrio kome je posvetio "sviranje violine" nakon meča na Vimbldonu

Novosti online

07. 07. 2024. u 13:53

NOVAK Đoković se plasirao u osminu finala VImbldona nakon pobede nad Aleksejem Popirinom, a nakon meča najbolji teniser svih vremena objasnio je zbog čega je trijumf proslavio na način na koji jeste.

ЂОКОВИЋ ИЗНЕНАДИО ПРОСЛАВОМ: Ноле је открио коме је посветио свирање виолине након меча на Вимблдону

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je pobedu nad Popirinom obeležio tako što se okrenuo ka boksu gde je reketom simulirao sviranje violine. 

Nakon svega objasnio je što se na to odlučio. 

- To je bilo za Taru. Tara moja svira violinu već neko vreme, šest meseci i to je bio naš dogovor da ću tako da proslavim, pojasnio je Novak. 

Otkrio je srpski teniser i proslave kojih sportista su mu omiljene.

- Bolt! Njegovu proslavu volim. Ronaldo i ono „sui“, sviđa mi se i Agasijevo mahanje sa poljupcem i kada se pokloni. Guga na Rolan Garosu sa srcem, Conga je imao onaj zanimljivi fudbalski, ima interesantnih… Belingem, ono jednostavno raširi ruke, Alkaraz je to uradio, to sam i ja uradio na Rolan Garosu.

Novak nije prvi teniser koji sviranjem violine obeležava pobedu. 

- Interesantno je i zabavno da to možemo da uzimamo iz drugih sportova, spajamo sportove, brzo mrežama proputuje. Svako ima nešto svoje, ja sam menjao, zavisi od momenta i osećanja, evo sada imam violinu. Štepanek je bio prvi koji je to uradio, šalio sam se sa njim, imao je tu proslavu, čak smo se prisećali kada sam 2007. godine igrao na US Openu protiv njega u pet setova po nekoj velikoj vrućini. Bio je neki lud poen, onda je on to uradio, onda sam ja onda njemu uzvratio kroz poen-dva, od tada datira.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu