"VEOMA JE UPORAN, LEGENDA IGRE I INSPIRCIJA SVIMA": Đoković emotivan zbog Endija Marija

Novosti online

02. 07. 2024. u 20:43

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom nad Vitom Koprivom iz Češke Republike u rezultatom 3:0 po setovima 6:1, 6:2, 6:2.

ВЕОМА ЈЕ УПОРАН, ЛЕГЕНДА ИГРЕ И ИНСПИРЦИЈА СВИМА: Ђоковић емотиван због Ендија Марија

Foto: Profimedia

Novak Đoković je dobio mnoga interesantna pitanja, a Britanci su naravno želeli da saznaju šta Novak misli o povlačenju Endija Marija iz singla.

On će i pored toga zaigrati u dublu sa bratom Džejmijem, ali je Novaka sve to rastužilo, jer ističe da je Endi legenda ove igre.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Tužna vest da se povukao iz singla, čuo sam da igra dublove. Nadam se da će igrati naredne godine, znam ga, pokušaće. Veoma je uporan, legenda igre, bivši broj jedan, igra na šljaci da bi se vratio u sami vrh. Velika inspiracija, svima nama. Veliki profesionalac. Njegov pristup je nešto za izučavanje. Gura i gleda koliko daleko može sa veštačkim kukom, to je prava inspiracija i primer za mlade koji se bune na sve i svašta. Ostavio je veliki trag, ali mi nešto govori da će nastaviti. Ima puno pravo da kaže sam kada je kraj, ali on nastavlja - rekao je Đoković. 

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!