ODLIČAN START PRED VIMBLDON: Vekićeva u finalu Bad Homburga

Novosti online

28. 06. 2024. u 20:10 >> 19:49

Hrvatska teniserka, Dona Vekić se plasirala u finale Bad Homburga savladavši Viktoriju Tomovu rezultatom 2:0 po setovima 6:0, 7:6.

ОДЛИЧАН СТАРТ ПРЕД ВИМБЛДОН: Векићева у финалу Бад Хомбурга

Foto: Profimedia

Vekićeva je briljantno otvorila meč. Pravila je brejkove, a u prva dva servis gema se izborila sa brejk loptama i posle 39 minuta osvojila prvi set bez izgubljenog gema.

Hrvatska teniserka je nastavila seriju gemova i u drugom setu. Povela je 2:0, a Tomova se "upisala“ tek u trećem gemu drugog seta. Delovalo je da će Dona lako doći do finala, ali je Bugarka vratila brejk i izborila tajbrejk drugog seta.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

Imala je prednost mini-brejka i 4:2, ali je Hrvatica uzvratila i prva došla do meč lopte. Nije iskoristila prvu, ali drugu, pri rezultatu 7:6, jeste.

Vekićeva će u finalu igrati protiv Dajane Šnajder koja je u tri seta savladala Emu Navaru 2:1 po setovima 7:5, 2:6, 6:3. Mlada ruska teniserka je povela 1:0 u setovima posle 65 minuta igre.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ubedljivo je Navaro osvojila drugi set, ali nije imala snage za potpuni preokret, pa će se za titulu u Bad Homburgu boriti Dona Vekić i Danana Šnajder.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama