"ČEKAĆU DO POSLEDNJEG MINUTA": Mari želi još jednom zaplesati na londonskoj travi

Novosti online

28. 06. 2024. u 17:04

Britanski teniser, Endi Mari, koji se vratio treninzima posle hirurškog zahvata tokom kojeg mu je uklonjena cista na kičmenoj moždini, planira da završi karijeru ove godine.

ЧЕКАЋУ ДО ПОСЛЕДЊЕГ МИНУТА: Мари жели још једном заплесати на лондонској трави

Tanjug/AP

On želi da igra na Vimbldonu poslednji put, na turniru na kome je osvojio dve od tri grend slem titule.

- Čekaću do poslednjeg minuta da vidim da li ću moći da igram, a to pravo sam zaradio. Još nije potpuno jasno da li ću 100 odsto biti spreman da igram ili da li je nula odsto šanse da mogu da igram. Takva je situacija. Rekao bih da je verovatnije da neću moći da igram singl, u ovom trenutku - rekao je Mari, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tanjug/AP

Mari je prvi put osvojio Vimbldon 2013. godine i postao je prvi Britanac posle 77 godina pobednik tog turnira. Drugu titulu u Londonu osvojio je 2016. godine.

Endi Mari je i dalje na listi za žreb u singlu, koji će biti obavljen u petak od 11 časova u Londonu. Takmičenje u singlu počinje u ponedeljak.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Žreb za dubl obaviće se od 13 časova, a takmičenje počinje u sredu.

- Možda je u pitanju moj ego, ali mislim da sam zaslužio priliku da sačekam do poslednjeg trenutka. Komplikovano je, ali je još komplikovanije jer želim još jednom da igram na Vimbldonu. Želim da imam priliku da igram na turniru - rekao je Marej.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HOLIVUDSKI GLUMAC U BRAKU SA SESTROM: Kada su saznali da su u srodstvu uradili su nešto što bi malo ko smeo (FOTO)