ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU U PARIZU: Ovaj klinac je bodrio Novaka, dao mu poklon za ceo život (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2024. u 09:24

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa poštpo je u meču za istoriju pobedio Lorenca Musetija posle epskog preokreta sa 3:2.

ЂОКОВИЋ ОДУШЕВИО ПУБЛИКУ У ПАРИЗУ: Овај клинац је бодрио Новака, дао му поклон за цео живот (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Ono što je zanimljivo, tokom susreta, pored supruge Jelene i tima, koji ga je bodrio iz lože, uz mnogobrojne navijače izdvojio se jadan mališan. Kada je bilo najteže, kada je malo ko verovao da Novak može da dođe do pobede on je skakavo, vikao i bodrio srpskog tenisera.

Tokom susreta Novak nije previše obraćao pažnju na sve to se dešava oko njega, ali se ispostavilo da je svog vernog navijača, i te kako, zapazio.

Tako, posle meča, kada je izborio istorijski trijumf, Novak je prišao da dečaka, a onda je izvadio poklon iz ranca. Dečak se pozdravio sa Novakom i dobio od njega lično znojnik koji je koristio na meču. Svakako, vredan suvenir i uspomena koju će pamtiti.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd