NEMAM PROBLEM DA IGRAM PROTIV VRHUNSKIH IGRAČA: Dušan Lajović obećava čvrst otpor protiv Tejlora Frica

Srpski teniser Dušan Lajović (61. ATP) danas će u 2. kolu Rolan Garosa odmeriti snage protiv američkog igrača Tejlora Frica (12. nosilac).

НЕМАМ ПРОБЛЕМ ДА ИГРАМ ПРОТИВ ВРХУНСКИХ ИГРАЧА: Душан Лајовић обећава чврст отпор против Тејлора Фрица

Foto: Goran Čvorović

Obojica u međusobnim mečevima imaju po jednu pobedu, Lajović 2018. u Lionu, a Fric prošle godine u Sinsinatiju, kada je naš teniser bio primoran da preda meč.

- Davno smo igrali na šljaci, u Lionu, ali on je sada drugačiji igrač. Prošle godine sam mu predao u Sinsinatiju, jer sam se povredio u prethodnom meču. Imao je vrlo dobre rezultate na šljaci ove godine – kaže Lajović za svog protivnika.

Tesna pobeda u dugom meču u prethodnom kolu puno mu je značila.

- Prvi meč mi je bio bitan, sada želim da se oporavim fizički i da 2. kolo dočekam rasterećen. Igra na šljaci mi je prirodnija, ali Fric ima mnogo oružja koje funkcioniše bez obzira na podlogu. Nemam problem da igram protiv vrhunskih igrača. Motivisaniji sam. S druge strane, igrao sam pet setova, a nisam više ni tako mlad. Ipak, zadovoljan sam fizičkom spremom, i telo mi je posle provog meča dobro reagovalo – poručio je Lajović u najavi današnjeg meča.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici