"ALKARAZ POBEĐUJE NA ROLAN GAROSU": Poznati američki novinar ne veruje u Đokovića

Novosti online

28. 05. 2024. u 16:30 >> 16:30

Ako se setimo prošlogodišnjeg Rolan Garosa srpski teniser, Novak Đoković pobedio je španskog tenisera, Karlosa Alkaraza rezultatom 3:1 po setovima 6:3, 5:7, 6:1, 6:1, a posle se u finalu sastao sa Norvežaninom Kaspera Ruda i njega pobedio.

АЛКАРАЗ ПОБЕЂУЈЕ НА РОЛАН ГАРОСУ: Познати амерички новинар не верује у Ђоковића

Foto: Goran Čvorović

Poznati američki novinar, Džon Verthajm, veruje da bi na ovogišnjem Rolan Garosu situacija mogla da bude obrnuta, da ne bi branilac titule, Đoković pobedio, već bi to bio mladi španac, Alkaraz.

Ipak, po njegovim prognozama moglo bi doći do novog susreta ova dva tenisera, Alkaraz i Đoković, samo što bi ishod ovog meča mogao biti malo drugačiji.

- Mislim da će Novak dogurati daleko, dobićemo reprizu tog meča od prošle godine, ali ovog puta imam osećaj da će Alkaras osvojiti titulu na Rolan Garosu - rekao je Verthajm.

Inače, najbolji teniser ikada Novak Đoković u utorak odigra će prvi meč na Rolan Garosu, a protivnik u prvom kolu mu je Pjer-Ig Erber.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!