PONOVO LOŠE VESTI ZA NADALA: Rafa neće biti privilegovan na Rolan Garosu

Filip Milošević

25. 04. 2024. u 17:22

Grend slem u Parizu koji je Rafael Nadal osvajao 14 puta počinje za manje od mesec dana, a španac nema još mnogo vremena da odluči hoće li igrati na Rolan Garosu ili ne.

ПОНОВО ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА НАДАЛА: Рафа неће бити привилегован на Ролан Гаросу

Foto: Profimedia

– Držimo prekrštene prste za njega i, kao i svi ostali, očigledno ćemo obratiti pažnju na sve njegove predstojeće nastupe. - rekla je direktorka Roland Garosa Emili Morezmo.

Morezmo je zatim istakla i da Rafa neće imati privilegije u Parizu, iako je 14 puta osvajao pehar na terenu "Filip Šatrije - a one se verovatno tiču statusa nosioca

– Znam da je imao privilegije ranije, na turnirima poput Vimbldona, ali ovde to nije plan – istakla je direktorka grend slema u Parizu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)