"AKO ĐOKOVIĆ UZME PRVO MESTO..." Karlos Alkaraz svestan da Srbin posle Australijan opena može da se vrati na čelo ATP liste
PRVI teniser sveta Karlos Alkaraz morao je zbog povrede da propusti Australijan open, a govorio je o Novaku Đokoviću i Stefanosu Cicipasu koji su došli u završnicu turnira.
Ukoliko Srbin ili Grk osvoje uvodni grend slem u sezoni izbiće na čelo ATP liste. Njihov duel moguć je isključivo u finalu.
- Svestan sam da moje prvo mesto zavisi od toga šta Đoković i Cicipas urade u Melburnu. Ali ako mi bilo ko od njih dvojice uzme broj 1, biće to zato što zaslužuje - rekao je Alkaraz.
Šampion Ju-Es opena vuče povredu od Pariza. Istu je obnovio pred Australijan open i zbog toga je bio prinuđen da propusti "Ozi open".
- Nije mi lako što Australijan open moram da gledam kod kuće. Ponekad gledam mečeve i razmišljam kako bi trebalo da sam tamo. S druge strane, iskoristio sam pauzu da analiziram šta bih mogao drugačije da uradim, kako na terenu, tako i van njega - zaključio je momak iz Mursije.
Podsetimo, povratak ovog 19-godišnjaka može se brzo očekivati. On je prijavio učešće na turnirima u Buenos Ajresu i Rio de Žaneiru.
U polufinalu Australijan opena sastaju se Novak Đoković i Tomi Pol, odnosno Stefanos Cicipas i Karen Hačanov.
BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru
Preporučujemo
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (1)