"IDEMO NA POBEDU": Vaterpolisti Novog Beograda spremni za Hanover

Novosti online

28. 10. 2024. u 12:17

Vaterpolisti Novog Beograda dočekaće u utorak, od 20 časova, ekipu Hanovera na bazenu Sportskog centra "11. april" u utakmici trećeg kola grupe A Lige šampiona.

ИДЕМО НА ПОБЕДУ: Ватерполисти Новог Београда спремни за Хановер

Foto arhiva VN

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić rekao je da njegov tim respektuje ekipu Hanovera, ali je dodao da prvak Srbije ide na pobedu u meču trećeg kola Lige šampiona.

Novi Beograd je u prva dva kola Lige šampiona ostvario dve pobede, protiv Steaue i Oradee.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Hanover je veoma zanimljiva ekipa na čelu sa trenerom Saletom Radovićem, sastavljena od dosta hrvatskih internacionalca i forsira nama blisku igru. Imali su poraz u prvom kolu od Oradee, a onda su nesrećno na peterce izgubili od Steaue u gostima. Siguran sam da u Beograd dolaze da pokušaju da uzmu bodove i tako ostanu u trci za plasman dalje - rekao je Gocić.

Foto arhiva VN

Trener Novog Beograda Gocić naveo je da vaterpolisti Novog Beograda dobro poznaju ekipu Hanovera.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Spremićemo se maksimalno i potrudićemo se da ne dozvolimo bilo kakvo iznenađenje na našem bazenu. Ipak, moram da naglasim da očekujemo sigurno jak otpor i tešku utakmicu, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa i da to moramo da dokažemo u bazenu. U svakom slučaju, idemo na pobedu i u ovom duelu uz naravno veliki respekt prema rivalu iz Nemačke - rekao je Gocić.

Gocić je istakao da se nada da će se roviti Đuro Radović priključiti ekipi.

- Pozvao bih sve ljubitelje vaterpola da dođu na bazen, jer sam uveren da će uživati u odličnoj utakmici. Daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju, ali i napravimo dodatni iskorak kada je naša igra u pitanju - rekao je Gocić.

Prvi meč trećeg kola grupe A Lige šampiona na programu je u utorak od 18.15 časova u Bukureštu, gde će Steaua dočekati Oradeu.

Prvo mesto na tabeli drži Novi Beograd sa šest bodova, dok je Oradea druga sa tri. Steaua je osvojila dva boda, a Hanover jedan.

BONUS VIDEO SVE JE SPREMNO: Evo kako izgleda stadion Monaka pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Izvanredni poslovni rezultati kompanije dm drogerie markt u godini jubileja, uz rast od 30,34 odsto