VELIKI USPEH BAČKOTOPOLČANA: Tekvondo klub "Soko" osvojio devet medalja

J. L.

22. 10. 2024. u 15:46

Na nedavno održanom velikom međunarodnom tekvondo takmičenju u Sofiji u Bugarskoj našu zemlju predstavljao je klub "Soko" iz Bačke Topole koji je osvojio devet medalja - dve zlatne, tri srebrne i četiri bronzane.

ВЕЛИКИ УСПЕХ БАЧКОТОПОЛЧАНА: Теквондо клуб Соко освојио девет медаља

foto: privatna arhiva

Na takmičenju Taekwondo for the Rights učestvovale su ekipe iz Bugarske, Grčke, Rumunije, Latvije, Poljske, Mađarske, Slovenije, Slovačke, Belgije i jedini klub iz naše zemlje bačkotopolski "Soko".

Za zlatnim odličjem kući su se vratili Ivan Merzliakov i Marko Stanković. Srebrne medalje osvojili su Sofija Vrekić, Jelena Janković i Damjan Jerinić, koji je osvojili i bronzu u drugoj kategoriji. Bronzu oko vrata stavili su i Nikolina Đuranović, Andrej Pajević i Tamara Ristić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu