SENZACIJA NA EP U SOFIJI ZA MLAĐE SENIORE I SENIORKE: Sedam medalja za Srbiju

Novosti online

19. 10. 2024. u 19:45

Bokserska reprezentacija Srbije osvojila je ukupno sedam medalja na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore i seniorke u Sofiji.

СЕНЗАЦИЈА НА ЕП У СОФИЈИ ЗА МЛАЂЕ СЕНИОРЕ И СЕНИОРКЕ: Седам медаља за Србију

FOTO: AP/Tanjug

Najbolja bokserska šampionata Sara Ćirković (54kg) i Kristina Nađ Varga osvojile su zlatne medalje i tako još jednom postale prvakinje Evrope, ovoga puta u ženskoj konkurenciji mlađih seniorki.

Ćirković je ubedljivo savladala u finalu Meki Loren (Engleska) nakon jednoglasne odluke sudija, dok je Nađ Varga pobedila Turkinju Alejnu Demirkir nakon prekida koji je usledio zbog sudara glavama.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Kristina Kuluhova (63kg) nije uspela da stigne do zlatnog odličja, ali je ostvarila veliki uspeh osvajanjem srebra. U finalu je poražena od Engleskinje Saše Hiki rezultatom 5:0. Muška selekcija osvojila je četiri bronzane medalje - Omer Ametović (51kg), Sejdi Nazif (63.5), Almir Memić (75kg) i Ahmed Mavrić (80kg) Ametović je poražen od strane Nihata Husejnova nakon jednoglasne odluke sudija.

Nazif se nije domogao finala nakon što je podeljenom odlukom sudija izgubio od Engleza Patrisa Mughalzaia. Memić nije uspeo da nastavi put ka zlatnom odličju pošto je izgubio borbu protiv Bugarina Vilijama Čolova i to rezultatom 5:0.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Slično je prošao i Mavrić koji je poražen od Murada Alahverdijeva (Azerbejdžan).

BONUS VIDEO Olanjinka danas u punom treningu: Konkuriše za startnih 11 protiv Novog Pazara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona