DOMINACIJA U SKOPLJU: Srpski rvači osvojili 29 medalja na Balkanijadi

Novosti online

07. 10. 2024. u 12:00

Mlađe reprezentativne selekcije Srbije u rvanju ostvarile su veliki uspeh na Balkanskom šampionatu koji je održan u Skoplju.

ДОМИНАЦИЈА У СКОПЉУ: Српски рвачи освојили 29 медаља на Балканијади

Foto: Rvački savez Srbije

Srpski tim je u juniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji ukupno brojao 49 takmičara, a osvojeno je čak 29 medalja, od čega 15 zlatnih i po sedam srebrnih i bronzanih.

Na Balkanijadi je učestvovalo 11 zemalja, a Srbija je i u ekipnoj konkurenciji osvojila tri pehara. Juniorke su osvojile prvo mesto, juniori su bili drugi, dok su pioniri ekipno zauzeli treće mesto.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Zlatnim medaljama na Prvenstvu Balkana u Severnoj Makedoniji okitili su se: Milica Sekulović, Jana Petrović, Maša Perović, Emilija Jakovljević, Evelin Ujhelji, Gabriela Berkec, Iringo Đeri, Ognjen Jakovljević, Miloš Perović, Tamaš Pek, Martin Fodor, Arijan Alija, Todor Aksentijević, Mihajlo Mitrović, Mihajlo Alimpijević. Srebro su osvojili Jovana Radivojević, Oršolja Habi, Kata Sergei, David Molnar, Marko Supić, Kristian Dobiu, Balaž Ujhelji, a sa bronzom su se iz Skoplja vratili: Ivana Gajić, Iva Dragović, Luka Govedarica, Noe Poč, Filip Tričković, Luka Zelić, Kristijan Kovač.

Ovo je najbolji rezultat naših mladih rvača na balkanskom šampionatu u istoriji, a do velikog uspeha selekcije Srbije vodili su treneri: Dalibor Perović, Kristian Fris, Šandor Ujhelji, Petar Kostić, Gadir Zahabi i Peteri Andraš. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)