KO JE PRELEPA LAILA IZ SREBRENICE? Bila u vezi sa poznatim fudbalerom, a sada je jedna od retkih koja može da vidi Mihaela Šumahera

Novosti online

01. 10. 2024. u 09:02

Na glamuroznoj svadbi Đine Šumaher, ćerke legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, pažnju je privukla i devojka njenog brata Mika, prelepa Bosanka Laila Hasanović, koja je svojim izgledom zasenila mnoge.

КО ЈЕ ПРЕЛЕПА ЛАИЛА ИЗ СРЕБРЕНИЦЕ? Била у вези са познатим фудбалером, а сада је једна од ретких која може да види Михаела Шумахера

Foto: EPA

Devojka Đininog brata Mika Šumahera takođe je privukla veliku pažnju. Ova mlada manekenka poreklom iz Bosne i Hercegovine, rođena u Danskoj, izgledala je besprekorno u haljini koja je isticala njenu savršenu figuru, dok je svoj zaštitni znak - dugu plavu kosu sakupila u opuštenu punđu.

Laila već godinama gradi uspešnu karijeru u modnoj industriji. Atraktivna manekenka, poreklom iz Srebrenice, već godinama živi na relaciji Kopenhagen-Ženeva.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ona je privukla pažnju medija i publike svojim nastupom na izboru za Mis Univerzuma, a danas je uspešna u svetu modelinga. Prepoznatljiva je po svom atraktivnom izgledu i sofisticiranom stilu, koji često deli sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je prati više od 300.000 ljudi. Redovno objavljuje fotografije sa modnih snimanja, ali i privatne trenutke, te nije iznenađenje što je i na ovoj svadbi izgledala kao da je sišla sa modne piste.

Ona i Mik Šumaher su se upoznali u Belgiji na jednoj od trka Forumule 1, a zvanično su zajedno od prošle godine. U međuvremenu, sin slavnog vozača je ostao bez mesta u trkačkom timu Haas, te sada radi kao rezervni vozač ekipe Mercedes, što mu omogućava da više vremena provodi sa Lailom. Njih dvoje vrlo retko dele zajedničke trenutke, a kada ipak to urade, najčešće podele neki od zanimljivih trenutaka s putovanja ili modnih revija.

Poznato je i da je pre veze sa Mikom Šumaherom imala vezu sa poznatim danskim fudbalerom i reprezentativcem - Jonasom Vindom, koji je ponikao u Kopenhagenu, a trenutno igra za Volfsburg i procenjuje se da vredi oko 20 miliona evra.

Svadba Đine Šumaher protekla je u savršenom skladu, uz zvuke kantri muzike i romantičnu atmosferu mediteranske vile. Iako detalji vezani za prisustvo njenog oca Mihaela Šumahera nisu potvrđeni, glasine kažu da je porodica učinila sve kako bi omogućila njegov dolazak na ovu važnu porodičnu svečanost.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote