"BOLUJEM OD NEIZLEČIVE BOLESTI!" Jedan od najvećih svih vremena šokirao ceo svet

Novosti online

25. 09. 2024. u 09:01

Bret Favr (54), jedan od najboljih kvoterbekova NFL lige svih vremena, boluje od Parkinsonove bolesti. To je objavio na saslušanju u američkom Kongresu zbog zloupotrebe saveznih sredstava za socijalnu pomoć.

БОЛУЈЕМ ОД НЕИЗЛЕЧИВЕ БОЛЕСТИ! Један од највећих свих времена шокирао цео свет

Foto: Profimedia

Nažalost, izgubio sam novac u ulaganju u kompaniju za koju sam verovao da razvija revolucionarni lek za potrese mozga. Taj lek bi pomogao mnogima, ne i meni jer je za mene prekasno. Nedavno su mi dijagnostikovali Parkinsonovu bolest - rekao je Favr, a prenosi Bi-Bi-Si.

Favr negira bilo kakvu krivicu, a od njega državni revizor američke savezne države Misisipi potražuje 727.000 dolara koje je slavni sportista dobio na ime socijalne pomoći.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Favr je izabran na draftu 1991. godine, a igrao je do 2010. Najduže vremena je proveo u Grin Bej pekersima sa kojima je osvojio Superboul 1996. godine. Između 1995. i 1997. tri puta zaredom je proglašen za MVP NFL lige. Takođe, po tri puta je biran u prvi, odnosno drugi najbolji tim lige i ima 11 nastupa u Proboul utakmicama. U Kuću slavnih primljen je 2016. godine.

On je još 2013. godine izjavio da pati od gubitka pamćenja, a to je povezivao sa brojnim povredama glave tokom karijere.

BONUS VIDEO: ZRENjANIN NA NOGAMA: Dejan Davidovac doneo olimpijsku medalju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk