"FOKUS JE RAZVOJU": Odbojkaši Vojvodine predstavili tim za sezonu

Novosti online

23. 09. 2024. u 22:34

Odbojkaški klub Vojvodina predstavio je tim za sezonu 2024/2025, a trener Novosađana Marko Narančić rekao je da će se ekipa truditi da snove pretvori u javu.

ФОКУС ЈЕ РАЗВОЈУ: Одбојкаши Војводине представили тим за сезону

FOTO: TANJUG/ DUŠAN OBRENOV

Dodao je strateg "Voše" da je fokus na razvoju, jer je tim mlad.

 - Pošto ove sezone imamo mlad tim, fokus je na razvoju. Obećavamo da ćemo dati sve da snove pretvorimo u javu i biti jako vredni - rekao je Narančić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Odbojkaši Vojvodine će se protiv Crvene zvezde boriti za trofej Superkupa Srbije.

  - Što se Superkupa tiče, Zvezda je favorit. Napravili su ozbiljan tim, ali mi ove sezone kad god budemo igrali, bez obzira da li smo favoriti, ići ćemo na pobedu - dodao je Narančić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Prvi tim Vojvodine ove sezone činiće Nemanja Antunović, Vuk Nedić, Jovan Perović, Vuk Kulpinac, Matija Milanović, Stefan Marić, Stefan Negić, Danilo Elezović, Žarko Ubiparip, Uroš Mišković, Branko Kopitić, Luka Stanković, Stefan Kokeza, Andrej Aleksić i Filip Savovski.

Šef stručnog štaba je Marko Narančić, a prvi trener Siniša Gavrančić. Odbojkaški klub Vojvodina je Novosađane navikao na trofeje, izjavio je generalni sekretar Aleksandar Jovančević.

 - Odbojkaški klub Vojvodina je jedan od osnivača sportskog društva. Klub koji nas je razmazio. Ne možete da pogledate nijednu odbojkašku utakmicu da nema neko ime koje je stasalo u Vojvodini. Uspešna sezona je stvarati trenere i dobre ljude, samo napred Vojvodina - rekao je Jovančević.

Predsednik Upravnog odbora Nenad Novaković rekao je da je Vojvodina sinonim za Novi Sad.

 - Većina tima su momci koji su već igrali za prvi tim, imamo veći cilj za ovu godinu. Prvaci smo i u kadetskoj i u juniorskoj konkurenciji i ovaj tim je nastao iz selekcija našeg kluba - kazao je Novaković.

Generalni direktor Nikola Salatić je istakao da novu ekipu Vojvodine odlikuje mladost, budućnost i kvalitet.

  - Sigurno da su ciljevi uvek na najvišem nivou i očekivanja su velika. Promocija je ekipe koja će biti tu tri do pet godina. Pratimo njihov razvoj i sazrevanje jer bez ove dece odbojka budućnosti neće postojati - zaključio je Salatić.

BONUS VIDEO: "NOVAKOMANIJA": Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem,

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali