U ELITNOM DRUŠTVU: Adriana Vilagoš nominovana za nagradu "Zvezda u usponu"

Novosti online

19. 09. 2024. u 19:12

Srpska bacačica koplja Adriana Vilagoš nominovana je za nagradu "Zvezda u usponu" od strane Evropske atletike za 2024. godinu.

У ЕЛИТНОМ ДРУШТВУ: Адриана Вилагош номинована за награду Звезда у успону

FOTO: Tanjug/AP

U saopštenju Srpskog atletskog saveza (SAS) se navodi da ova nagrada prepoznaje mlade sportistkinje, koje su ostavile značajan trag na evropskoj i svetskoj sceni u protekloj sezoni.

- Vilagoš, koja se takmiči u bacanju koplja, svojim izvanrednim rezultatima i doslednim nastupima u juniorskim i seniorskim kategorijama postala je jedna od najperspektivnijih atletičarki Evrope. Njeni uspesi na međunarodnim takmičenjima, uključujući osvajanje medalja i obaranje ličnih i nacionalnih rekorda, doprineli su ovoj nominaciji - navodi se u saopštenju Srpskog atletskog saveza.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Vilagoš je ove godine osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, bila je pobednica Kupa Evrope, a trenutno je druga na evropskoj listi u 2024. daljinom od 65,64 metara.

- Glasanje za "Mlade zvezde u usponu" otvoreno je za javnost, a pobednice će biti proglašene na svečanosti Evropske atletike 26. oktobra u okviru Evropskog kongresa koji se održava u Skoplju - saopšteno je iz Srpskog atletskog saveza.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO "OSTVARIO SE SAN": Aleksandra Perišić se obratila u Srpskoj kući u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju