UZNEMIRUJUĆE! Da li je ovo najteža povreda u istoriji sporta? Čak ni UFC nešto tako strašno ne pamti!

Novosti online

15. 09. 2024. u 19:44

Borbe mešovitih borilačkih veština, čija je skraćenica na engleskom jeziku MMA - dobile su novu, jezivu epizodu.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Да ли је ово најтежа повреда у историји спорта? Чак ни УФЦ нешто тако страшно не памти!

Foto Profimedia

U noći između subote i nedelje, održan je UFC 306, događaj u okviru Ultimejt fajt šampionata, a u glavnoj borbi večeri Gruzijac Merab Dvališvili osvojio je pojas prvaka u bantam kategoriji jednoglasnom odlukom sudija posle njegovog nadmetanja sa dosadašnjim šampionom, Šonom O'Malijem.

Jedna uvodnih od borbi na ovom MMA događaju bila je i ona između Meksikanke Irene Aldane i Kerol Rouz.

U borbama u oktagonu dešavaju se strašne povrede, ali ovo je bila jedna od najgorih u istoriji sporta. U šoku je čak i UFC-ov predsednik Dejna Vajt, koji je na društvenim mrežama objavio kako izgleda Aldanino lice nakon borbe.

Imajući u vidu da je u pitanju izuzetno, izuzetno uznemirujuć sadržaj, molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi od krvavih scena moglo da pozli, da ne otvaraju link koji sledi.

Ponavljamo, u pitanju je jedna od najgorih povreda u istoriji sporta, pa iako je nesrećna Meksikanka bila na nogama, njeno krvlju obliveno lice i rasekotina posred njega su takvi da još jednom molimo - da ne otvarate taj izuzetno uznemirujući sadržaj ukoliko bi moglo da vam se pogorša zdravsteno stanje od scena nasilja, ili ukoliko ste maloletni.

---
--
-

Povredu Aldane možete videti klikom na ovaj link, uz još jedno upozorenje - da to učinite samo ako ste punoletni i ako ekstremne scene nasilje neće naškoditi vašem zdravlju.

BONUS VIDEO: Sudija morao da uspava MMA borca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno