UMRO JE U NAJGORIM MUKAMA! Zapalio devojku, olimpijku, a pet dana posle nje - i on je skončao

Novosti online

10. 09. 2024. u 19:50

Olimpijka iz Ugande Rebeka Čeptegej preminula je od zadobijenih povreda, nakon što ju je zapalio bivši dečko. Sada je i on, Dikson Ndiema Marangač, umro.

УМРО ЈЕ У НАЈГОРИМ МУКАМА! Запалио девојку, олимпијку, а пет дана после ње - и он је скончао

Foto: EPA

Stravičan napad dogodio se 1. septembra u kenijskom gradu Eldoret.

Posle svađe sa devojkom, njen pomenuti dečko je doneo kantu benzina, sačekao devojku na njenom imanju, a kada se ona vratila iz crkve sa ćerkama, polio ju je i zapalio pred očima te dve devojčice, od 9. i 11. godina.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tom prilikom, nesrećna maratonka, koja je učestvovala na Olimpijskim igrama u Parizu, zadobila je teške opekotine na preko 80% tela, te je skončala.

A sada je umro i on.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Naime, odmah posle ove tragedije, u bolnicu je primljen i sam Dikson Nediema Marangač, jer je, kako je komandir lokalne policje saopštio, "i njega, tokom krivičnog dela, takođe zahvatila vatra, te je i on zadobio ozbiljne povrede".

Trećina njegovog tela je bila u izuzetno teškim opekotinama, pa ni njega lekari nisu uspeli da spasu. A lečili su ga na istom odeljenju intezivne nege, gde i Rebeku Čeptegej.

Ugandska atletičarka biće sahranjena u subotu uz vojne počasti, jer je bila članica Ugandskih narodnih odbrambenih snaga.

Podsetimo, Rebeka Čeltegej je nedavno na Olimpijskim igrama u Parizu zauzela 44. mesto na maratonu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje