VELIKI USPEH: Milan Bulaja juniorski šampion Evrope u džudou

B. G.

10. 09. 2024. u 22:56

Džudista Proletera iz Zrenjanina, mladi reprezentativac Srbije, Milan Bulaja, osvojio je zlato na Evropskom juniorakom prvenstvu u Talinu u Estoniji i postao šampion Starog kontinenta.

ВЕЛИКИ УСПЕХ: Милан Булаја јуниорски шампион Европе у џудоу

FOTO: Džudo klub Proleter

Supertalontovani Bulaja, u pratnji svog trenera Nikole Savatovića osvetlao je obraz srpskog džuda i najsjajnijim odličjem potvrdio evropsku dominaciju u svojoj kategoriji.
 
Reprezentacija Srbije u miksu, osvojila je još jedno, bronzano odličje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

ODEM NA GROBLJE, PIJEM RAKIJU, PA TAMO ZASPIM: Ispovest Vesne Zmijanac - pevačica je vodila tešku borbu