RADULOVIĆ I MILOJEVIĆ OTPISANI: Selektor vaterpolista Uroš Stevanović na sparing sa Crnom Gorom u Podgorici poveo 15 igrača

S. K.

17. 07. 2024. u 12:18

MADA je na sajtu Svetskog plivanja (nekadašnja FINA) objavljen sastav Srbije za olimpijski turnir u Parizu, selektor vaterpolista Uroš Stevanović će konačnu odluku doneti 21. jula. Zato je kormilar "delfina" na spring sa Crnom Gorom od juče do subote u Podgorici poveo 15 igrača. U odnosu na sastav, koji je igrao na turniru "Srbija 2024" u Šapcu na pripremama više nisu Marko Radulović i Vuk Milojević.

РАДУЛОВИЋ И МИЛОЈЕВИЋ ОТПИСАНИ: Селектор ватерполиста Урош Стевановић на спаринг са Црном Гором у Подгорици повео 15 играча

FOTO: M. Vukadinović

U Podgorici su: Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Dimitrije Strajo Rističević (golmani), Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Petar Jakšić, Strahinja Rašović, Miloš Ćuk, Nemanja Vico, Nemanja Ubović i Đorđe Lazić.

Posle dana pauze, vaterpolisti će 22. i 23. jula trenirati u Beogradu, a u Pariz putuju 25. jula.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Srbija, koja je dvostruki uzastopni olimpijski pobednik, je u grupi B, a Nikola Jakšić i drugovi će prvi meč odigrati u nedelju, 28. jula (12.05) protiv Japan. U drugom kolu (30. jula, 10.30)) igraju sa Australijom, u trećem (1. avgusta, 12.05) sa Španijom, u četvrtom (3.avgusta, 19.30) sa Francuskom, a u petom (5. avgusta, 12.00) protiv Mađarske. U grupi A su Italija, SAD, Hrvatska, Crna Gora, Rumunija i Grčka. Prve četiri selekcije izboriče četvrtfinale, koje se igra 7. avgusta. Polufinale je 9, a finale i meč za bronzu 11. avgusta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMAH REŠITE TO Vučiću prišao meštanin Donje Trešnjice, predsednik munjevito reagovao (FOTO)