PIJANI SOMOVI ŠAMPIONI EVROPE: Pred njima padali Španci, Partizan, Šabac i Jadran

Novosti online

03. 07. 2024. u 12:33

BEOGRADSKI amaterski vaterpolo klub veterana "Pijani somovi" okitio se zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu za veterane, održanom u Beogradu u okviru Evropskog šampionata u vodenim sportovima.

ПИЈАНИ СОМОВИ ШАМПИОНИ ЕВРОПЕ: Пред њима падали Шпанци, Партизан, Шабац и Јадран

FOTO: Privatna arhiva

Titulu su odneli nakon pobede nad Jadranom, a redom su pre toga padali: klub iz Španije, Partizan i Šabac.

Pijani somovi su demonstrirali superiornu igru već od grupne faze, zauzevši prvo mesto u A grupi. U uzbudljivom meču protiv A. R. Konsepsion iz Španije, pobedili su s rezultatom 15:11, zahvaljujući sjajnim golovima Marka Andrejevića, Damira Crepulje, Nemanje Đurovića, Borivoja Čubrića i drugih članova tima.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U drugom meču, protiv Partizana, dominirali su sa rezultatom 13:8, uz ključne golove Crepulje i Čubrića. Polufinale je donelo još jedan uzbudljiv meč, gde su Pijani somovi savladali Šabac s rezultatom 10:6. Strelci za Pijane somove bili su Nemanja Đurović (2), Miloš Stanišić (2), Borivoje Čubrić (2), Damir Crepulja (2), Đorđe Marđonović (1) i Aleksander Sharvardže (1).

FOTO: Privatna arhiva

U finalu, suočili su se sa Jadranom i u dramatičnoj utakmici slavili pobedu 7:6, obezbedivši tako zlatnu medalju za klub. Strelci u finalu bili su Nemanja Đurović (2), Borivoje Čubrić (2), Miloš Jevremović (1), Damir Crepulja (1) i Miloš Stanišić (1). Posebno se istakao golman Strahinja Sretković, koji je briljirao na golu tokom celog turnira, pružajući sigurnost svojoj ekipi i braneći ključne šuteve u presudnim trenucima. Pored njega, posebno su se istakli kapiten Đurović, Čubrić, Jevremović, Crepulja, Andrejević i Stanišić svojim odlučujućim golovima.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!