KORAK DO TITULE: Veslači Partizana uspešni na prvenstvu države

Novosti online

01. 07. 2024. u 18:36

NA Palićkom jezeru je 29. i 30. juna - 30. juna održano Prvenstvo Srbije u veslanju mu kategoriji juniora, juniorki, kadeta i kadetkinja, gde su mlađi članovi Veslačkog kluba Partizan nastavili stopama seniorskih ekipa i sa osvojenih deset zlatnih i četiri srebrne medalje doveli Partizan na korak od odbrane titule i preko tri decenije duge tradicije pobednika državnog prvenstva. prvenstva.

КОРАК ДО ТИТУЛЕ: Веслачи Партизана успешни на првенству државе

Veslački klub Partizan

- Čestitamo ženskom delu tima na izuzetnom zalaganju u prethodnom periodu koje je na ovom prvenstvu rezultiralo sa osvojenih čak sedam zlatnih i jednom srebrnom medaljom. Sa još tri zlatne i tri srebrne medalje u muškoj konkurenciji u uzrastu kadeta i juniora, pravimo put ka nekim novim olimpijcima i naslednicima Jovane Arsić, Martina Mačkovića i Nikolaja Pimenova, koje za manje od mesec dana očekuju trke na Olimpijskim igrama u Parizu - saglasni su u utiscima sa prvenstva, treneri Goran Todorović i Nikola Simović.

U dosadašnjem toku održavanja prvenstva, sa osvojenim 181 bodom ispred drugoplasirane Crvene zvezde sa 101 i Grafičara sa 76 bodova, čeka se 1. septembar 2024. godine i završnica Prvenstva Srbije sa trkama pionira.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!