IZJAVA KOJA JE PODIGLA PRAŠINU: Otac bosanske plivačice tvrdi da je mogla da nastupa za Srbiju, oglasila se i Lana Pudar.

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 06. 2024. u 20:13

U istom danu kada je otac Lane Pudar, Velibor, govorio da je postojala šansa da mlada plivačica nastupa za Srbiju, iz Bosne i Hercegovine stiglo je i saopštenje talentovane sportistkinje koja je otkrila neke šokantne detalje.

ИЗЈАВА КОЈА ЈЕ ПОДИГЛА ПРАШИНУ: Отац босанске пливачице тврди да је могла да наступа за Србију, огласила се и Лана Пудар.

Foto: AP

- Dugo sam radio u Saudijskoj Arabiji u Džeda klubu Al Itihad, gde je radio i vaterpolo trener i moj prijatelj Vladimir Bajković. Družili smo se i mnogo govorili o Laninom plivanju, njenim rezultatima, medaljama, onako laički, ja sam bio u fudbalu, a on u vaterpolu, napisao je danas Velibor i dodao: 

- Jednog dana me je zamolio da mu pošaljem Lanina vremena u svim disciplinama, da ih on pošalje pokojnom Srđanu Filipoviću, treneru plivanja, koji je radio u UAE. On je bio oduševljen i bez mog znanja on i Vlado kontaktirali su tadašnjeg ministra sporta u Vladi Srbije, Vanju Udovičića, ubeđivali ga da razgovara sa mnom, da mi obeća najbolje uslove za treninge i da "mlada mostarska Srpkinja" pliva za Srbiju. Sticajem okolnosti kada sam bio na bazenu sa Vladom nazvao ga je Vanja i rekao da nema potrebe da razgovara sa mnom, Vlado ga je stavio na interfon da i ja čujem, poručio je da u Srbiji imaju hiljade Lana, na hiljade takvih talenata u plivanju. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nedugo potom oglasila se saopštenjem i Lana Pudar. 

- Osećam potrebu da ovim putem reagujem na današnjem edijske tekstove koji su se pojavili u svim medijima u našoj državi, a vezani su za javne istupe mog oca Velibora Pudara na njegovim društvenim mrežama. 

Odluka za koju ću državu da nastupam nije bila upitna. Uvek je bila isključivo moja, a ne njegova ili bilo koga drugog. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ograđujem se od svih ranijih i eventualnih budućih javnih istupa Velibora pudara koji uzimaju u kontekst mene i moje porodice. Moj otac i ja već skoro dve godine nemamo nikakav kontakt i sve njegove izjave nemaju nikakve veze sa mnom. 

Ovo je nešto što mi je najmanje potrebno u trenucima kada sam u završnim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, zbog velikog interesovanja javnosti, a pre svega zbog sebe, i onoga što me čeka, osećam potrebu da se javno oglasim, razjasnim i stavim tačku na sve gore navedeno. Ovo je poslednji put da se javno oglašavam i govorim na ovu temu, molim vas da to poštujete, napisala je Lana Pudar. 

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu