ŠOK U RUSIJI! Iznenada preminuo legendarni hokejaš

Novosti online

27. 06. 2024. u 08:11

Kao grom iz vedra neba, planetu je obišla vest o preranoj smrti nekadašnjeg ruskog hokejaša.

ШОК У РУСИЈИ! Изненада преминуо легендарни хокејаш

Foto: Profimedia

Sergej Berezin, koji je bio poznat po nastupima za Toronto i koji je ostavio dubok trag u NHL-u, preminuo je u 52. godini života. Udruženje alumni NHL-a objavilo je tužnu vest o Berezinovoj smrti na društvenim mrežama, izazivajući veliku tugu među ljubiteljima hokeja širom sveta. Nažalost, uzrok smrti nije saopšten, što dodatno baca senku na ovu vest.

Berezin je ostavio značajan trag u NHL-u, a njegova najbolja sezona datira iz 1998/99, kada je postigao impresivnih 37 golova i 59 poena. Jedan od njegovih najupečatljivijih trenutaka bio je gol postignut u prvom kolu protiv Filadelfije te sezone, koji se i danas pamti kao simbol njegove izuzetne sportske veštine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tokom karijere, Berezin je igrao za nekoliko timova, uključujući Toronto, Feniks, Montreal, Čikago i Vašington, ostavljajući neizbrisiv pečat u istoriji NHL-a. Sa 286 poena (160 golova, 126 asistencija) u 502 NHL utakmice, kao i dodatnih 30 poena (13 golova, 17 asistencija) u 52 plej-of utakmice, Berezin je ostavio svoj trag u svetu hokeja.

Uzrok smrti ovog legendarnog hokejaša ostaje nepoznat, ali njegovo nasleđe će zauvek biti deo istorije NHL-a, ostavljajući neizbrisiv utisak na ljubitelje hokeja širom sveta. Njegova porodica, prijatelji i obožavaoci i dalje tuguju zbog njegovog iznenadnog odlaska, čuvajući uspomenu na jednog od najvećih hokejaša svoje generacije.

Potpuno je jasno da je vest o smrti Sergeja Berezina uzdrmala hokejaški svet, ali i sport uopšte, a javnost će sa nestrpljenjem iščekivati informacije o uzrocima preranog odlaska ovog vrsnog hokejaša koji je obeležio jednu eru u najbržoj kolektivnoj igri na planeti.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru